Vacature kraamverzorgende in opleiding

Regio Den Haag of Gooi & Vechtstreek

Vacature Kraamverzorgende in opleiding

Ben jij geboren met een zorghart ♥ en heb je altijd al willen werken in de kraamzorg?  

Bij Bby Zorg kraamzorg op maat krijg je nú de kans om werken en leren te combineren. Wij betalen de opleiding met als doel dat jij een professionele kraamverzorgende wordt. 

Je wordt opgeleid om te assisteren bij de (poliklinische) bevalling en het leveren van kraamzorg. Hierbij ondersteun je samen met de verloskundige de ouders tijdens de bevalling, je observeert en rapporteert vervolgens jouw bevindingen in het (digitaal) kraamzorgdossier. 

Met een warm hart en passie voor het vak leg jij tijdens de kraamtijd de basis voor een veilige en gezonde start voor moeder, kind en haar gezin.  

 

Opleiding BBL Kraamverzorgende in 15 maanden

Bby Zorg Kraamzorg op maat investeert in de kwaliteit en de toekomst binnen de geboortezorg en biedt de mogelijkheid om je te laten opleiden tot kraamverzorgende. 

Vanaf het moment dat je start met de opleiding kan je in ongeveer 15 maanden je diploma kraamzorg behalen. Wij leiden je dus op tot een gediplomeerd en bekwame kraamverzorgende. Tijdens de opleiding wordt je begeleidt door één van onze  praktijkbegeleiders en werkbegeleiders.

Er is een mogelijkheid om op korte termijn de opleiding te starten. 

Tijdens het leer-werktraject combineer je de theorie met de praktijk. Kortom, je loopt direct vanaf het begin van je opleiding mee met een gediplomeerd kraamverzorgende. 

Wij bieden opleidingsplaatsen voor kandidaten die woonachtig zijn in de regio Gooi en Vechtstreek of de regio Den Haag.  

Verzorgenden (IG) en Verpleegkundigen verkorte opleiding tot Kraamverzorgende

Ben jij verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige en wil je je laten omscholen tot kraamverzorgende? Je krijgt de mogelijkheid om de opleiding tot kraamverzorgende in een verkort traject te volgen. Deze opleiding duurt slechts 6 tot 8 maanden, dit is inclusief je praktijk examen. Daarna kun je direct bij ons aan het werk als gediplomeerd kraamverzorgende.

Bij Bby Zorg kraamzorg op maat kom je in een kleinschalig, collegiaal team van ervaren en betrokken kraamverzorgenden want wij hebben allemaal dezelfde passie voor ons vak. Wij bieden je collegialiteit, persoonlijke aandacht én uitstekende begeleiding van onze praktijkopleider en werkbegeleiders tijdens je opleiding.  

Een goede werksfeer vinden wij uitermate belangrijk. Wij streven ernaar dat je met plezier naar je werk gaat. Om die reden werken wij volgens een vast rooster, zodat jij een goede balans tussen werk en privé zal ervaren.  

Wie ben jij?

 • Woonachtig in ons werkgebied
 • In het bezit van MBO 3 diploma
 • Flexibel inzetbaar op onregelmatige tijden, weekend- en feestdagen
 • Je hebt een rijbewijs
 • Beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur ook Engels
 • Cliëntgericht
 • Dienstverlenende houding

Wat wij bieden

 • Contract minimaal 24 uur/p.w.
 • Opleiding inclusief lesdagen
 • Salaris volgens cao-kraamzorg
 • Goede begeleiding tijdens je leer-werktraject van onze praktijkopleider
 • Kleinschalig, collegiaal team

Arbeidsvoorwaarden

 • Na diplomering contract voor 24-30 uur p.w.
 • bij een arbeidscontract van min. 28 uur p.w. is een leaseauto bespreekbaar
 • Salaris volgens cao-kraamzorg

Enthousiast geworden?

Wanneer je interesse hebt om te solliciteren voor dit leer-werktraject bij Bby Zorg dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV.

Stuur jouw motivatiebrief met CV naar info@bbyzorg.nl t.a.v. mw. Suzanne van Niekerk, manager bedrijfsvoering  

Als je eerst nog vragen hebt over deze vacature dan kun je ook telefonisch contact opnemen met onze praktijkopleider via telefoonnummer; +85 050 80 80