Werken bij Bby Zorg

Wij zoeken altijd nieuwe kraamverzorgenden! Dit komt doordat wij een groeiende organisatie zijn. Maar wat maakt het nu zo leuk om voor Bby Zorg te werken?

Kleinschalige regionale teams

 

Om te beginnen kom je bij Bby Zorg terecht in kleinschalige regionale teams. Hierdoor ervaar je bij ons persoonlijke aandacht. Tegelijkertijd willen wij graag dat je werkplezier ervaart en dat je werk en privé goed in balans is. Dit realiseren wij door jou de mogelijkheid te bieden om volgens een vast rooster te werken zodat je ook nog tijd vrij hebt om bijvoorbeeld te gaan sporten of een avondje uit kan gaan.

Wij zijn zuinig op jou!

 

Wij willen goed voor jou zorgen, want jij zorgt goed voor onze cliënten. Dit doen wij door te investeren in duurzame inzetbaarheid maar ook door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom organiseren wij regelmatig diverse bijscholingen. Hiermee blijf jij bekwaam in je vak als kraamverzorgende. Kortom, wij bieden goed werkgeverschap.

SBB- erkend leerbedrijf

Wij zijn een SBB- erkend leerbedrijf en hebben een praktijkopleider tot niveau 6 en 4. Bby Zorg leidt op tot gediplomeerd kraamverzorgende in verkorte leer-werktrajecten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden goed werkgeverschap en houden de cao-kraamzorg aan. De cao biedt standaard vakantietoeslag, wachtvergoeding, ORT, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en reiskostenvergoeding

 

Contracten

Er zijn verschillende contractvormen mogelijk van minimaal 24 tot 30 uur. Bij een contract vanaf 28 uur kunnen we de mogelijkheden bespreken om een leaseauto te gaan rijden.

Poliklinische partusassistentie HMC Westeinde Den Haag en Tergooi MC Hilversum

Bby Zorg levert poliklinische partusassistentie in het Haaglanden Medisch Centrum (HMC Westeinde) in samenwerking met meerdere kraamzorgorganisaties. Hiervoor hebben wij een rooster met vaste dagen waarbinnen wij opgeroepen kunnen worden.

Daarnaast leveren wij dagelijks poliklinische partusassistentie in Tergooi MC te Hilversum. Dit betekent dat je bijvoorbeeld ingeroosterd wordt voor een dienst in het ziekenhuis waarbij je alle poliklinische bevallingen begeleidt die tijdens je dienst binnen komen. Hierdoor blijf jij als kraamverzorgende bevoegd en bekwaam in het begeleiden van bevallingen.

Doordat je met een een vast dienstrooster werkt weet je precies wanneer je moet werken en wanneer je vrij bent.

Daarnaast krijg je extra bijscholingen tot kraamverzorgenden plus waardoor je meer verpleegtechnische handelingen mag uitvoeren binnen het ziekenhuis.

Tot slot het leukste, je maakt onderdeel uit van het gezellige team in Tergooi Ziekenhuis.

Vacature kraamverzorgende

Op dit moment hebben wij een vacature voor gediplomeerd kraamverzorgende voor de regio Den Haag en Gooi & Vechtstreek. Bekijk de volledige vacature op vacature kraamverzorgende

Vacature kraamverzorgende in opleiding

Enthousiast om onze collega te worden?

Wil je meer informatie ontvangen over werken bij Bby Zorg B.V.? Bel of mail gerust!

Gildeweg 12, 2632 BA Nootdorp