Kraamzorg op maat

Je bent zwanger! Er breekt een spannende tijd aan. Uiteraard wil je de beste kraamzorg tijdens en na je bevalling. Kraamzorg op maat betekent voor ons rekening houden met de specifieke wensen en situatie van de ouders. Je verwacht natuurlijk kwalitatief goede, veilige en professionele kraamzorg. Wij regelen deze zorg voor jou. Bovendien geven wij persoonlijke en liefdevolle aandacht aan jou, je kindje en je gezin. De kraamtijd is één van de belangrijke momenten in je leven. Om die reden willen wij dat je aan deze tijd fijne herinneringen houdt.

Wat je van Bby Zorg mag verwachten

Bby Zorg kraamzorg staat voor je klaar tijdens de zwangerschap, je bevalling en de bijzondere kraamtijd daarna. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Onze kraamverzorgenden zorgen voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders en richten zich op de zelfredzaamheid van de ouders. 

In de eerste plaats staat de zorg voor moeder en kind centraal. Het is belangrijk dat je goed kan herstellen van de bevalling en dat je uitstekende begeleiding krijgt in de verzorging van jullie pasgeboren kindje.

Daarnaast neemt de kraamverzorgende een aantal taken van je over zodat je goed kan herstellen van de bevalling. Zo voert zij dagelijks medische controles uit om de gezondheid van jou en je kindje in de gaten te houden en rapporteert dit in het kraamzorg dossier. Bovendien staat zij in nauw contact met de verloskundige die gedurende de kraamweek de na-controles uitvoert. De verloskundige is eindverantwoordelijke tijdens jouw kraambed.   

Verder overlegt de kraamverzorgende, bij eventuele complicaties, met de verloskundige.

Onze kraamverzorgenden zijn uiteraard gediplomeerd en daarmee bevoegd en bekwaam om hun vak uit te oefenen. Ook volgen zij regelmatig (verplichte) bijscholingen. Kortom, zij zijn hierdoor goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kraamzorg op maat, denk aan de eerste dagen wat meer uren dan de laatste dagen. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat er voldoende momenten zijn om met de voeding mee te kijken, tips en adviezen te geven. Stel je voor dat je behoefte aan uren kraamzorg groter is dan de door je verzekering toegekende uren, dan bestaat er de mogelijkheid om extra (particuliere) kraamzorg uren bij ons aan te vragen. De tarieven hiervoor kun je bij ons opvragen via info@bbyzorg.nl

Wij zijn er bovendien niet alleen voor moeder en kind, ook de rest van het gezin heeft er een nieuw familielid bij en moet aan de nieuwe situatie wennen. Daarom zullen onze kraamverzorgenden er alles aan doen om jou en je gezin een prettige en onvergetelijke kraamtijd te geven.

Klik op aanmelden om je online inschrijving in orde te maken.

Aanmelden voor onze kraamzorg

Je kan je aanmelden voor kraamzorg zodra je weet dat je zwanger bent. Ons advies is om dit tussen de 12e en 16e week te doen zodat je verzekerd bent van volledige uren kraamzorg. Na je aanmelding ontvang je van ons een zorgovereenkomst. Wanneer je deze digitaal ondertekend hebt, is je aanmelding definitief. Wij sturen je natuurlijk een bevestiging hiervan. Ten slotte krijg je rond de 30e week een intakegesprek. Op de pagina intakegesprek leggen wij uit wat je van dit gesprek kan verwachten

Klik op aanmelden om je online inschrijving in orde te maken.