Onze kraamzorg op maat

Kraamzorg op maat betekent voor ons rekening houden met de specifieke wensen en situatie van de ouders. Je verwacht natuurlijk kwalitatief goede, veilige en professionele kraamzorg met persoonlijke en liefdevolle aandacht van de kraamverzorgende voor jou, je kindje en je gezin.

Bby Zorg kraamzorg staat voor je klaar tijdens de zwangerschap, je bevalling en de bijzondere kraamtijd daarna. Onze kraamverzorgenden zorgen voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders en richten zich op de zelfredzaamheid van de ouders. 

De zorg voor moeder en kind komt op de eerste plaats. Het is belangrijk dat je goed kan herstellen van de bevalling en dat je uitstekende begeleiding krijgt in de verzorging van jullie pasgeboren kindje. De kraamverzorgende neemt een aantal taken van je over zodat je goed kan herstellen van de bevalling. Ze voert dagelijks medische controles uit om de gezondheid van jou en je kindje in de gaten te houden en rapporteert dit in het kraamzorg dossier. Zij staat in nauw contact met de verloskundige die gedurende de kraamweek de na-controles uitvoert en eindverantwoordelijk is voor het kraambed.   

De kraamverzorgende overlegt bij eventuele complicaties altijd met de verloskundige, zij is eindverantwoordelijk. De kraamverzorgenden zijn gediplomeerd en daarmee bevoegd en bekwaam. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het regelmatig volgen van (verplichte) bijscholingen.

Kraamzorg-uren op maat, de eerste dagen wat meer uren dan de laatste dagen om te zorgen dat er voldoende momenten zijn om met de voeding mee te kijken en tips en adviezen te geven. Als je behoefte aan kraamzorg uren groter is dan de door je verzekering toegekende uren bestaat de mogelijkheid tot extra (particuliere) kraamzorg. De tarieven hiervoor kun je bij ons opvragen via info@bbyzorg.nu

Wij zijn er niet alleen voor moeder en kind, ook de rest van het gezin heeft er een nieuw familielid bij en moet aan de nieuwe situatie wennen. Onze kraamverzorgenden zullen er alles aan doen om jou en je gezin een positieve en onvergetelijke tijd te geven.