Samenwerkingspartners regio Den Haag

Bby Zorg kraamzorg is in de regio Den Haag lid van VSV HMC, VSV Reinier de Graaf, IGO Haga Juliana Geboortecentrum en KSV Delft en de Kraamschakel.

Samenwerkingen

Bby Zorg werkt samen met verloskundig samenwerkings verband (VSV) HMC, VSV Reinier en Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) Haga Juliana Geboorte Centrum. Daarnaast zijn wij lid van het kraamzorg samenwerkings verband (KSV) Delft en De Kraamschakel.

Bovendien is Bby Zorg deelnemer aan de regionale bevallingspoule in Den Haag. Dit houdt in dat wij poliklinische bevallingsassistentie leveren in HMC Westeinde. Onze kraamverzorgenden begeleiden en ondersteunen zwangeren en hun partners tijdens de bevalling in HMC Sara de Bronovo moeder-en kind centrum

Lees meer over wat je van Bby Zorg mag verwachten op onze pagina kraamzorg

Bby Zorg levert kraamzorg op maat in onder andere de volgende plaatsen; Den Haag, Scheveningen, Nootdorp, Ypenburg, Voorburg, Wassenaar, Delft, Delfgauw, Zoetermeer, Pijnacker, Leidschendam, Rijswijk, Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs.

KSV de Kraamschakel

Met meer dan 20 kraamzorgorganisaties werken wij binnen het KSV De Kraamschakel samen aan met det doel om de geboortezorg in de regio Den Haag te optimaliseren. Kortom, wij werken samen aan de kwaliteit en continuïteit van de kraamzorg.

VSV HMC

Bby Zorg werkt in het VSV HMC nauw samen met andere ketenpartners in de geboortezorg. Daarnaast levert Bby Zorg binnen de bevallingspoule poliklinische bevallingsassistentie in het  HMC Sara de Bronovo moeder en kindcentrum.

IGO Haga Juliana Geboortecentrum

Bij het Igo Haga Juliana Geboortecentrum zijn 14 kraamzorgorganisaties aangesloten. Wij werken samen om kwalitatief de beste en veilige zorg te bieden tijdens en na de bevalling.

VSV Reinier

Bby Zorg is aangesloten bij het VSV Reinier de Graaf. Wij werken intensief samen om de beste zorg op het juiste moment en op de juiste plaats te geven.