E-consulten

In tijden van extreme drukte, wanneer je laat uit het ziekenhuis komt of wanneer er minimale kraamzorg thuis is, zorgen de gediplomeerde kraamverzorgenden van Bby Zorg nog steeds voor jou en jouw kindje door middel van het aanbieden van e-consulten.

Digitale ondersteuning

Bby Zorg kraamzorg biedt naast de fysieke kraamzorg bij jou thuis ook digitale ondersteuning in de vorm van E-consulten (beeldbellen/instructiefilms). Op deze manier kunnen wij, in tijden van extreme drukte, de zorg onder alle cliënten beter verdelen. Uiteraard blijven wij te allen tijde ook fysieke kraamzorg bieden.

In aanvulling op de kraamzorg thuis bieden wij je in de kraamweek, indien er sprake is van minimale kraamzorg (24 uur p.w./3 uur p.d.), een E-consult (digitale voorlichting en instructie). Een E-consult is een afspraak in de vorm van beeldbellen. Dit consult is uiteraard met een gediplomeerd kraamverzorgende van Bby Zorg.

Ook als je ’s avonds thuiskomt uit het ziekenhuis en er geen kraamverzorgende meer langs kan komen, word je op deze manier toch geholpen zodat je de eerste nacht met je baby goed door kan komen. Dit E-consult plannen wij tot 22:00 uur ’s avonds in.

De kosten voor digitale zorg wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars en je betaalt geen eigen bijdrage over deze uren.